Condicions de compra

COMANDES

Tenim la botiga oberta de dimarts a divendres, de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h, els dissabtes de 10.30 a 13.30h , i els dilluns tancats en horari d’hivern. A l’estiu canviem l’horari de tardes, de 18.00 a 21.00h., matins igual que l’hivern. El servei de suport del lloc web està actiu de dilluns a divendres de 10 a 18h.

Si tens qualsevol dubte o consulta pots telefonar-nos al 977 64 33 49, escriure’ns un e-mail a info@rogerborrasjoies.com o per missatge a l’instagram.

Triguem entre 2 i 3 dies laborables a tramitar la teva comanda, quan el producte estigui en estoc.

En cas de joies personalitzades o anells de mesures diferents a les existents en estoc, el termini de lliurament variarà segons el model.

Recomanem que contactis amb nosaltres i et confirmarem el temps de producció.

Els preus dels anells poden variar en funció de les talles.

La llargada de les cadenes, el color dels diamants (diamant SI o diamant negre), el tipus de pedra natural o el tipus de metall utilitzat (or groc, oro blanc o plata) pot variar el preu de la joia.

El PVP de les joies que es troben a la venda a la nostra botiga de comerç electrònic inclou l’Impost de Valor Afegit (IVA).

El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Espanya, per tant les operacions de venda s’entendran realitzades en domicili de Roger Borràs Joies – Tarracor Artesans S.L. C/ Pere Badia, 36,Torredembarra CP 43830, Espanya. E-mail: info@rogerborrasjoies.com.

PAGAMENTS

Pots realitzar les teves compres:

– Mitjançant targeta de dèbit o crèdit, mitjançant plataforma virtual del Banc Sabadell Atlàntic. S’accepta Visa, Visa Electron i Mastercard, Maestro. La teva compra es realitzarà d’una manera segura ja que les dades es transmeten de forma encriptada mitjançant protocols SSL i TLS (Comerç Electrònic Segur).

– També acceptem or com a forma de pagament a canvi de joies noves o el “plan renove’’ de joies que es tracta de reconvertir peces antigues que ja no s’utilitzen en joies noves.

No es considerarà efectiva la compra fins al moment en què tinguem confirmació bancària del pagament.

ENVIAMENTS

Els enviaments nacionals seran tramitats amb Nacex.

Roger Borràs Joies – Tarracor Artesans S.L. es reserva el dret de triar el mètode d’enviament si la teva comanda inclou ports gratuïts.

Roger Borràs Joies – Tarracor Artesans S.L. no es fa responsable de les despeses addicionals de duanes i aranzels, ni dels retards en els lliuraments de comandes, per causes alienes a l’empresa o per dades del destinatari, incomplets o erronis.

En cas de fer un canvi en l’adreça de lliurament una vegada realitzada la comanda, hauràs de notificar-lo com més aviat millor. Si el paquet ja ha estat expedit, el canvi d’adreça comportarà un cost addicional equivalent al cost de l’enviament.

No realitzarem enviaments la destinació dels quals sigui un apartat de correus.

Si reps el paquet amb l’embolcall defectuós hauràs de fer-lo constar en l’albarà de lliurament o rebutjar-lo, i posar-te en contacte amb nosaltres.

Si necessites un enviament urgent, posa’t en contacte amb nosaltres per a consultar les condicions i tarifes.

El PVP dels enviaments, variarà segons la zona de destinació:

Península

– Totes les comandes les enviem amb Nacex. El termini de lliurament és de 24-48 hores laborables per a Nacex. Et facilitarem el número de seguiment tan aviat com el paquet estigui llest per a sortir de la nostra joieria.

– Les compres superiors a 100€ s’enviaran gratuïtament.

– Els enviaments de les compres inferiors a 100€ tenen un cost de 7€ amb Nacex.

Recollida a Roger Borràs Joies

Ara pots realitzar la teva compra còmodament a casa i venir a recollir-la a la nostra botiga situada en C/ Pere Badia, 36,Torredembarra, sense cap cost addicional.

T’enviarem un e-mail quan la teva comanda estigui llesta per a recollir (24 hores laborals aproximadament).

Per a recollir la comanda hauràs de presentar l’e-mail de compra que reps en realitzar-la i facilitar totes les teves dades personals.

L’horari és el següent:

De dimarts a divendres: de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h.

Dissabtes: de 10.30 a 13.30h

Balears, Canàries, Ceuta i Melilla

– Els enviaments a les Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla es realitzaran per Nacex, amb un cost de 7€ si la compra no és superior a 100€. El termini de lliurament serà de 2 a 3 dies laborables, exclòs festius. Si nosaltres triguem entre 1 i 3 dies a tramitar la teva comanda, podràs rebre’l a casa entre 3 i 6 dies).

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 14 dies naturals des de la data de la recepció del mateix per a exercir el teu dret de desistiment (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de Desembre). Passat aquest termini no podrem admetre devolucions.

Queden excloses les devolucions de les joies personalitzades o encàrrecs especials i de les joies gravades.

Les joies han d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb tota la documentació inclosa.

Per a poder realitzar la devolució, descarrega’t el formulari i escriu-nos un mail amb el document de desistiment, que haurà d’estar correctament emplenat amb les teves dades personals i signatura.

Els ports de devolució seran a càrrec del comprador. En el cas d’haver-se acollit a alguna oferta o promoció en els ports d’enviament, el comprador haurà d’abonar també l’import d’aquesta oferta.

Les comandes superiors a 100€, normalment en promoció amb enviament gratuït, hauran d’abonar les despeses d’enviament.

Iniciarem el procés de devolució, una vegada hàgim rebut el producte i revisem que està en perfecte estat i sense signes d’ús. Si és correcte, procedirem a la devolució de l’import de la joia en un un termini màxim de 14 dies, mitjançant el mateix mètode de pagament, d’acord amb la normativa vigent.

En cas contrari, cancel·larem l’operació.

Omple aquest formulari de desistiment per gestionar la devolució.

CANVIS

En el cas que vulguis canviar la joia o una talla d’anell disposes de 14 dies. Si us plau, comunica’ns-ho a info@rogerborrasjoies.com.

Les joies han d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb tota la documentació inclosa.

Els ports de devolució i següent lliurament de l’article a canviar seran a càrrec del comprador.

Queden excloses les joies que han estat gravades.

Així mateix Roger Borràs Joies – Tarracor Artesans S.L. es reserva el dret de cancel·lar qualsevol compra que per error d’escriptura o error informàtic, no s’ajusti als paràmetres de la botiga, ja sigui en la descripció, preu del producte o informació sobre l’estoc.

La devolució de l’import pagat es farà efectiva en els següents 5 dies a la compra.